2019. július 6., szombat

Első lépések

Első lépések



Miközben a lány fehér szatén hálóruhája lágyan simult selymes testére, egy hangot hallott a háttérből melyre egyre hevesebben kezdett verni a szíve. Tudta, hogy most végre megkaphatja azt, amire igazán vágyik és selymes érzés helyett a kemény és határozott nyakörv kerülhet rá, melyre oly régen vágyott már, melyben önmaga lehet és felfedezi igazi vad állatias önmagát és lassan testét és lelkét alárendelte magát a Mesterének. Az Öltönyös a füstös félhomályból belépve már azelőtt tudta, hogy az este hogyan fog folytatódni mielőtt a lány nyakára helyezte volna fel a nyakörvet A lány alig várta, hogy az Öltönyös megérintse, hogy teste újra és újra beleremeghessen az érintésébe. Tudta jól, hogy nem érhet, hozza, hisz a szabályokat már előre megkapta, de ettől csak fokozódott benne a vagy. Újra es újra emlékeztette magát, hogy nem érhet az Öltönyöshöz, bar az ösztönei mást súgtak. Az öltönyös az erős kezeivel átkarolta a lány nyakat, aki levegő után kapkodott, miközben erezte a másik kéz útra kelt a testén. Minden érintésbe beleremegett, az egyik kéz lágyságot adott a másik pedig erőt es irányítást sugallt a lány teljes lénye fölött.
        Egy pillanatra elvitte a hév es megérintette az Öltönyöst, de mar késő volt, mire rájött. Jött a büntetés, bár titkon várta. Rossz és engedetlen kislány volt, ez következménnyel jár, és már csattant is az első ütés a fenekén. Aztán követtek a többiek. A lány teste beleremegett az erősödő ütésektől, de egyszer csak hírtelen véget ért, bár amit ezután érzett azt ő sem tudta megmagyarázni. Mert semmi másra nem vágyott, csak, hogy magában érezze ezt az ősi erőt, melyet az Öltönyös sugároz, hogy lüktető ágyéka megnyugvásra leljen.
       Miközben vadul egymásba forrt testük egyszer csak a nyakörv szorítása erősebb lett már nem annyira kényelmes. Hirtelen megijedt a lány, de a kezdeti sokk után hatalmas nyögés követte. Élvezte, hogy feszegeti határait miközben teste élvezi az eltelt idő minden percét. De most valami más történik, mint amire számított az Öltönyös kiveszi belőle a kemény farkát mely eddig a tocsogó pináját ostromolta és valami újat mutat neki. Lehet fájni fog vagy rossz lesz? - fut a lány fejében át a kérdés hirtelen. De csak addig, míg az Öltönyös vissza nem húzza a válóságba.
Az öltönyös megfogja a hajánál fogva és térdelésre kényszeríti! Miközben a lány kihúzott derékkal vállára és arcàba omlò hajàt ziháló lélegzete mozgatja csak elkalandozik gondolata egy pillanatra és nem figyel! Egy kérdés hall az Öltönyöstől melyre tudja válaszolnia, kell. Miért nem figyelsz ràm te kis haszontalan kúrva, merre jàrnak a gondolataid, tàn nem élvezed? Vagy vedd le a nyakörvet és vége akkor a mai szolgálatnak vagy jön a büntetés. Válassz mész vagy maradsz de akkor vállalod, hogy 4 pofon landol az arcodon, hátha így megtanulod, hogy mindig figyelned kell. Vàlassz gyorsan, vagy én választok! –szólalt meg az Öltönyös mély határozott hangján. A büntetést választom szólt a lány. Bár még mindig egy kicsit másra gondolt, mert érezte az Öltönyös farkának izét a szájában, kezeinek nyomát a fenekén és valahogy ezek a hatások és érzések egy egészen más világ kapuit kezdik kinyitni számára.
       Egyszerre remegett a lány teste a félelemtől és az izgalomtól. Vegyes érzések jártak át ahogy hátrakulcsolta kezeit és várta ahogy az erős kéz az arcára mérje a 4 csapást. Nagyon meglepődött mikor először az Öltönyös bekötötte szemeit és teljesen sötét lett számára minden. És egy jól ismert hang szólalt meg. Ugye tudod, miért kapod most ezt a 4 pofont?- szólt az Öltönyös. Igen felelte a lány elcsukló hangon. Jobban kell figyeljek a Mesteremre! Igen, de tégy is így a jövőben! -hallatszott a mely hang közelebbről. És vele karöltve megérkezett az első pofon is a lány összerezzent. Égett a pofon helye, de még 3 követte 2-2 mind a két oldalra. De tűrte hisz tudta mondhatna most nemet, de akkor az Öltönyös úgy, ahogy van, otthagyja és elmegy. A lány arca és lelke izzott mind a kettő mástól, de mégis úgy érezte, hogy ezt semmiért nem cserélné el. Az Öltönyös lágyan végig simította kezét a lány arcán majd levette a kötést a szeméről. A lány csak annyit mondott- Tanultam a hibaimból Uram! 
Miközben kimondta az öltönyös keze a füle mögött a nyakához csúszott körözve a körmeivel mikor lassan a melleihez ért e mozdulataival, akkora lány összerezzent és felnyögött. Az öltönyös jól tudta mi lehet a lány combjai között a kéjtől minden csurom nedves lett. De nem akart ezzel foglalkozni, mert még nem érdemelte meg a lány, hogy élvezzen éppen ezért egy kérdést szegezett neki. Vàlassz gyorsan szeretnél a kis pinàdban egy faszt érezni vagy a hosszabb fájdalmasabb és nagyobb kéjt okozó ösvényt választod, a döntés a tiéd, de tudd ha kimondom onnan már nincsen visszaút akàrmi is jöjjön. A lány bár elméje alapján az elsőt választotta volna, mégis a hosszabb a számára új utat választotta és csak ennyit mondott, Tegyél velem amit csak akarsz Uram!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése